Субота, 04.05.2024, 07:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Пістрялівська ЗОШ І-ІІ ступенів

Головна » 2022 » Січень » 16 » Пошуково-дослідницьке навчання, як засіб формування компетентністного підходу в освітньому процесі НУШ.
15:22
Пошуково-дослідницьке навчання, як засіб формування компетентністного підходу в освітньому процесі НУШ.

   

 

 

Мета: впровадження нових методів та форм навчання, ознайомлення з  особливостями методики уроків із застосуванням компетентністного підходу в освітньому процесі НУШ. 

   Слухали: Шекета О.І., голову ШМО, яка виступила з інформаційною довідкою про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу олімпіад та участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу предметних олімпіад. Переможцями у ІІ етапі стали такі учні: Цімерман Ніколета, учениця 9 класу - ІІ місце (географія, вчитель Шекета О.І.); Сулима Вікторія, учениця 9 класу -ІІІ місце (біологія, вчитель Сулима М.П.); Луцо Олександра, учениця 9 класу - ІІІ місце (трудове навчання, вчитель Сулима М.П.); Завадська Крістіна, учениця 9 класу -ІІ місце (хімія, вчитель Шекета О.І.) та Цінерман Ніколета, учениця 9 класу-ІІ місце( правознавство, вчитель Диганич Г.І.).

   Під час засідання виступила Нагорнюк Н.В., з повідомленнями про проведення І етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Вчителька відзначила, що проведення подібних заходів сприяє виявленню творчого потенціалу вихованців, розвитку мовних та мовленнєвих вмінь та навичок, а також самооцінці  з боку дітей на рахунок особистого рівня знання рідної мови. Варто відмітити учнів, які впоралися з роботами найкраще. Це Рокіцан Владислава, Гардубей Олександр, Попович Каміла, Костюченко Юрій, Завадська Христина, Гардубей Вікторія, Нагорнюк Анастасія, Сулима Вікторія, Цімерман Ніколета.

   Також було заслухано виступи вчителів – предметників , які ознайомили присутніх з проєктами модельних навчальних програм для  5 класу базової середньої освіти (Горват Л.Т., Нагорнюк Н.В., Шекета О.І., Чорій Я.В.).

    Цікавим і пізнальним був виступ Сулими Маріанни Петрівної, яка розповіла присутнім про створення лепбуків на уроках трудового навчання, як зробити їх своїми руками.

   Маріанни Петрівна наголосила, що темою папки-лепбуку може бути абсолютно будь-яке явище, предмет. Усе залежить від рівня знань учнів.

 

Переглядів: 102 | Додав: lyuba | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024